05 maig 2017

Coses del 449

El 25 d’abril publicàvem un article al nostre web (www.somgarrigues.cat) en què parlàvem dels elevats índexs de concentració d’alguns compostos contaminants a l’aire de les Borges Blanques. Ho publicàvem basant-nos en una part de l’estudi encarregat per l’Ajuntament borgenc a una universitat i que l’entitat Ipcena havia aconseguit i difós el dia abans en una roda de premsa. Nosaltres ho vam publicar l’endemà, juntament amb la rèplica que des de l’equip de govern es va enviar com a resposta al missatge d’Ipcena. El que no sabíem, nosaltres ni cap altre mitjà que va titular de manera molt similar, és que hi havia altres fases de l’estudi i, per tant, altres conclusions. En definitiva, no vam fer res que no fes tota la resta. La setmana següent, l’alcalde i un responsable de l’estudi donaven a conèixer més dades en una altra roda de premsa i que són les que hem inclòs en aquest número que teniu a les mans, amb tota la informació prèvia que teníem.
Per poder ampliar la informació vam contactar amb l’alcalde, que ens l’ha deixat consultar, però no ens hem estalviat els ja habituals retrets de tot tipus.
Som conscients que cadascú té la visió que té de la societat i la política borgenques, però sorprèn que sempre siguem els mateixos els ases dels cops, mentre altres mitjans no només no reben els mateixos esbroncs sinó que s’hi destinen molts més recursos públics, admetent fins i tot que es fa per contrarestar la nostra incidència. Des del moment que un alcalde, però, creu que és un exalcalde el qui ve a la redacció a dictar-nos els continguts, tal com se’ns ha dit, es fa molt difícil evitar o combatre tota la resta de prejudicis.

l 25 d’abril publicàvem un article al nostre web (www.somgarrigues.cat) en què parlàvem dels elevats índexs de concentració d’alguns compostos contaminants a l’aire de les Borges Blanques. Ho publicàvem basant-nos en una part de l’estudi encarregat per l’Ajuntament borgenc a una universitat i que l’entitat Ipcena havia aconseguit i difós el dia abans en una roda de premsa. Nosaltres ho vam publicar l’endemà, juntament amb la rèplica que des de l’equip de govern es va enviar com a resposta al missatge d’Ipcena. El que no sabíem, nosaltres ni cap altre mitjà que va titular de manera molt similar, és que hi havia altres fases de l’estudi i, per tant, altres conclusions. En definitiva, no vam fer res que no fes tota la resta. La setmana següent, l’alcalde i un responsable de l’estudi donaven a conèixer més dades en una altra roda de premsa i que són les que hem inclòs en aquest número que teniu a les mans, amb tota la informació prèvia que teníem.Per poder ampliar la informació vam contactar amb l’alcalde, que ens l’ha deixat consultar, però no ens hem estalviat els ja habituals retrets de tot tipus.Som conscients que cadascú té la visió que té de la societat i la política borgenques, però sorprèn que sempre siguem els mateixos els ases dels cops, mentre altres mitjans no només no reben els mateixos esbroncs sinó que s’hi destinen molts més recursos públics, admetent fins i tot que es fa per contrarestar la nostra incidència. Des del moment que un alcalde, però, creu que és un exalcalde el qui ve a la redacció a dictar-nos els continguts, tal com se’ns ha dit, es fa molt difícil evitar o combatre tota la resta de prejudicis.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.