24 febrer 2017

Coses del 444

Com veureu, aquest és un número amb força reportatges propis, sobre el món de la caça, sobre memòria històrica, sobre dones protagonistes al sector de l’oli i l’oleoturisme, així com diverses entrevistes. Hi ha qui aposta per fer un mitjà a base de copiar i enganxar notes de premsa. No ha estat mai el nostre estil ni és la nostra funció fer d’altaveus sense cap filtre de tots els missatges que arriben. Fer de periodista és posar filtres, és a dir, contrastar. I posar debats sobre la taula i anar a les fonts. Tot això, però, és feina, és clar, per això aquest és un periòdic que té un preu i que confia en el subscriptor.

Sempre hem cregut, i seguim creient, en el pes del paper a la nostra comarca. Això no obstant, sempre hem estat conscients també de la importància de ser a Internet, amb web pròpia i activitat a les xarxes, com tenim des de fa anys. Però també érem conscients que la web actual havia quedat obsoleta. A internet encara costa guanyar-hi diners, però hem decidit fer un cop de cap i renovar el web per complet. La nostra aposta continuarà sent el paper, però la informació que vehiculem a través del web serà a partir d’ara una mica més copiosa, amb més apartats i, sobretot, més atractiva visualment. Arrenquem l’1 de març!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.