10 febrer 2017

Coses del 443

Ha estat un número molt dur. Els actuals membres de la plantilla havíem viscut situacions tristes a la comarca, però haver d’informar de la mort per atropellament d’un nen de tres anys ens ha deixat molt tocats. Com us hem explicat en anteriors ocasions aquí, bona part del personal som pares de canalla petita, algun fins i tot del mateix curs i la mateixa escola que la víctima. Escriure entre plors, només una estona després d’haver estat testimoni del desenllaç fatal, ha estat molt dolorós. L’últim cas de mort accidental similar va ser fa quatre anys, a Sunyer, quan va morir una nena de 10 anys mentre jugava. No ens podem imaginar com devia ser informar de l’accident ferroviari ocorregut en un pas a nivell a Juneda el 1988, on van morir deu nens.

Hi ha ocasions en què el periodisme és enriquidor, genera canvis, aporta reflexions, obre debats i fins i tot, de tant en tant, té un reconeixement i es guanya algun premi. N’hi ha altres que desitjaríem no haver viscut i el dolor de les quals difícilment compensa l’alegria d’altres.

Com sabeu, sempre procurem tractar les morts i accidents amb delicadesa. Hem explicat altres vegades que intentem evitar cap mena de sensacionalisme, ni escrit ni visual. Us podem assegurar que la voluntat en aquest sentit no ha estat ni la més remota, però esperem que us pugueu fer càrrec de possibles errors, frases desafortunades o fins i tot mancances en el conjunt del número.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.