27 gener 2017

Coses del 442

Amb la Fira de l’Oli i les Garrigues, i després d’haver tret una edició especial de més pàgines i més continguts, aquest havia de ser un número tranquil, no en el sentit d’afluixar pistonada, sinó de tenir més temps per fer-lo. Però els freds i els virus no han perdonat i hem tingut mitja redacció de baixa durant tota una setmana. I en aquesta feina, de plantilles molt ajustades i sense torns, ja se sap que la feina que no es pot fer un dia, s’acumula per al següent.

Com cada any, vam voler ser presents a la fira, amb estand propi. És una de les ocasions en què tenim contacte amb molts lectors en un mateix cap de setmana i podem rebre feedback de la feina feta, propostes de millora, comentaris, informacions d’interès i, també, donar-nos a conèixer i fer nous subscriptors. I així ha estat. Al SomGarrigues, i deu passar en altres iniciatives amb seu a les Borges Blanques, sempre hem tingut la sensació que el nostre any laboral no comença l’1 de gener, sinó passat fira. “Ara sí, ara encarem el 2017”, ens diem un cop desmuntat l’estand i posats de nou a la redacció. Han passat festes i han passat les fires grosses –i han passat les grips! Greixem motors. Vénen mesos de periodisme!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.