13 gener 2017

Coses del 441

l de la Fira de l’Oli de les Borges és, segurament, el número de l’any que ens porta més feina. Són més pàgines, més publicitat per gestionar, més hores de redacció, de correcció, de disseny i de maquetació, més tensions per suportar. Aquells dies fem més tard que mai a casa i els ulls ens couen més que mai de tanta pantalla, però el bon ambient de la redacció ho fa tot molt més suportable. Venint de les festes nadalenques, és un manera intensa de començar l’any. Tot i el major volum de feina de passar de les 32 pàgines habituals a les 48, us hem de confessar que hem estat a punt de saltar a fer-ne 56 (en el món de la impressió d’una publicació com la nostra, la variació de pàgines va de vuit en vuit).

Encara que sembli el contrari, és més còmode tenir moltes pàgines que poques, ja que permet encabir més temes, esplaiar-se més i entrar més en profunditat, però els recursos són els que són. Com cada any, us esperem al nostre estand de la Fira. Us animem a visitar-nos i conèixer una mica més el periòdic comarcal!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.