30 desembre 2016

Coses del 440

Com sabeu, fa tres anys que per aquestes dates vam fer el primer anuari. Com fan moltes publicacions, era un número especial dedicat íntegrament a les principals notícies de l’any que tancàvem, un resum que sempre és interessant tenir agrupat en un sol exemplar. El fet de no estar subjectes a l’actualitat –en dies dificultosos quant a la generació de notícies o la localització de les fonts– també ens permetia un cert airejament a la redacció i poder gaudir d’algun dia de festa a part dels estrictament oficials del calendari. En una plantilla curta com la nostra no ens podem permetre fer torns, allò de enguany treballo jo i el següent ja ho fas tu. Som pocs i quan falta algú es nota moltíssim.

En aquests tres anys, però, també ens hem adonat que aparcar l’actualitat durant quinze dies potser no és la millor fórmula. Repescar segons quins temes al gener quedava desfasat o, directament, quedaven al calaix. Per això, enguany hem optat per un mig-mig. No deixem de fer notícies però tampoc deixem de fer l’anuari, molt més abreujat, això sí. Mentre que els anys anteriors dedicàvem dues pàgines a cada mes, aquesta vegada és una, amb la consegüent reducció de la llargada de les notícies. Fet i fet, a aquestes altures de l’any, es pot dir que l’important és el titular, que ja ens evoca a l’article més extens que vam publicar al seu dia. Sigui com sigui, és un any de prova i seran benvingudes les vostres aportacions. Gràcies i bona entrada d’any!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.