02 desembre 2016

Coses del 438

El 25 de novembre va ser el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones i en aquest número ens hem volgut esplaiar una mica en aquest assumpte; com sempre, amb la nostra mirada local (que, o fem nosaltres, o no farà ningú més). Des d’aquí volem agrair a la persona entrevistada haver donat la cara i a les tècniques del SIAD Les Garrigues per les explicacions i contextualització pertinents. Una de les nostres funcions és aquesta: parlar de problemàtiques globals però que, en tant que globals, també són pròpies i, per tant, aportar-hi un context local. Perquè sí, de coses dolentes que ens pensem que sempre passen lluny aquí també en tenim, i tant! I n’hem de parlar i les hem de denunciar.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.