07 octubre 2016

Coses del 434

Pot passar desapercebut a ulls del lector, però els mitjans no sempre tenim les mateixes maneres de treballar. Últimament, per exemple, s’estila molt el copia/enganxa, una pràctica que nosaltres intentem evitar al màxim, encara que ens suposi més temps per elaborar les notícies i, per què no dir-ho, més d’un mal de cap. En aquest número, per exemple, de les prop de 40 peces informatives que conté, només tres o quatre s’han fet sense fer una gestió o altra amb les fonts. Per a tota la resta, des del reportatge més ampli fins al breu més petit, s’han fet trucades, s’ha completat la informació, s’ha contrastat i ens hem barallat amb mil i una dades. És un esforç extra, sí, però la nostra feina no és la de reproduir-ho tot tal qual. Per això no ens caldrien estudis.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.