21 març 2011

una de seny catala

Respectant com no podia ser d’un altra manera, les idees i opinions del Sr. Estrade en el seu escrit del dia 17 d’aquest mes, al diari La Mañana de Lleida, ens veiem obligats moralment a contradir i rectificar algunes de les seves conclusions per fer-lo baixar a la realitat.

Li recordem que el poble catala no els va legitimar amb els seus vots, sino que gracies als defectes de l’actual llei electroral, van trobar la forma d’associar-se no en un, sino en dos partits mes, per emportarse el gat al aigua. La MAJORIA dels catalans no els volien a ells per governar Catalunya, pero ho van aconseguir. Una vegada assolit, es van dedicar a perdre’s en lluites internes i en intentar convencer als catalans de la necessitat de ser independents, quan els catalans es debatien per intentar sobreviure a una crissi ferotge.

Les esquerres, fent cas omis a la realitat del seu pais, continuaren fent demagogia, intrigues, estrategies, tot menys allo pel que es suposava que estaven ocupant un lloc de tanta responsabilitat. Quina autoritat moral tenen ara per recomanar als catalans que votin aquest soberanisme absolut, quan en les reiterades convocatories per votarlo la participacio maxima ha estat del 20%, tot i que deixaven votar als inmigrants i als menors d’edat? Els catalans ja estem farts de que ens prenguin per ximples, que es pensen? que no veiem en el seu afany soberanista un amagatall de la seva incapacitat per governar i gestionar be els inteessos dels ciutadans? Una mostra total de falta de seny que fa que els porti a prioritzar un debat independentista sobre aquells altres problemes molt greus, que gracies a ells ara te Catalunya. Ens preguntem si realment el Sr. Estrade es creu tot el que diu en el seu escrit, i tambe si ha parlat amb la gent del poble, perque si hi ha parlat, no els ha entes, ha perdut tot el sentit de la realitat i aixo es molt greu, mes encara quan li passa a un alcalde o a un president. Gracies a politics com ell, ara sabem que aquestos no treballen pels ciutadans, ni per gestionar be la seva economia, ni per garantir-los-hi una vida digna, sino per jugar a les estrategies, la les intrigues i per posar per damunt de l’interes col.lectiu, la seva ambicio personal i de partit.

Despres de 7 anys de DESGOVERN, no caben les promeses. El poble catala ja ha pogut comprovar per si mateix els desastres d’un govern d’esquerres amb idees separatistes, que per desgracia ens ha portat a la ruina. Ara ja ni tant sols el joven, depositari del sentiment catala, no vol saber res de la politica, li fa vergonya i s’en desenten. Per tot aixo, Sr. Estrade, no entenem tota aquesta sarta d’expressions triomfalistes, quan des del nostre modest paper de ciutadans vulgars i corrents, el que ens preocupa es: l’atur, les pujades reiterades d’impostos, les pujades injustificades de la llum, el preu del combustible, la pujada de l’Euribor, les hipoteques, la falta de seguretat als nostres municipis, la ruina del comerç, dels pagesos i els ramaders, la impossibilitat de les families per arribar a fi de mes i els ajuts a sectors molt necessitats que no arriben mai. Vol, Sr. Estrade, mes coses en les que invertir 7 anys de govern? I ens vol fer creure que la preocupacio mes important del ciutada de Catalunya es la independencia? Si us plau Sr. Alcalde i ex diputat, JA SOM GRANDETS!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*