22 febrer 2011

No volem, tal com hem dit en reiterades ocasions, fer una campanya  destructiva, orientada nomes a desacreditar als actuals gobernants del nostre municipi, pero es que es imposible, cada dia que pasa perden mes els papers. Les Borges Blanques, capital de les Garrigues, amb uns 6.000 habitants, resulta que no te policia municipal per les nits, no es una molt greu falta de seny?, com i en base a que,  es pot pendre una decisio com aquesta, que compromet greument la seguretat de tots. Demanem al Sr. Alcalde que doni una explicacio sobre aquest tema tan important, perque mentre els impostos no paren de pujar, ofegant.nos a tots, els serveis basics van desapareixent.

3 comentaris
 1. Helena Nito diu:

  És que hi ha molta maldat en este món i ens fa falta molta policia, on s’és vist… Tenir una caserna de Mossos al poble no serveix per a res?

 2. Shitake diu:

  Helena, el brutal augment de robatoris que s’ha produït en els darrers anys, en les zones rurals, no és pas una cosa trivial. Quan tinguis un familiar que ha passat un mal tràngol, ja m’ho explicaràs.

 3. Helena Nito diu:

  Brutal augment de robatoris a les Borges? Quants i en quin període?
  I els Mossos, no hi són?

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*