16 febrer 2011

hola a tots, amics i simpatitzants de les Borges Blanques i de Les Garrigues en general, el partit popular de les garrigues vol estrenar aquest espai, agraint la iniciativa del “Som Garrigues” de crear aquest bloc, que ens permetra a tots comunicarnos i expresarnos lliurement. El partit popular de les garrigues us vol transmetre un missatge de confiança en el poder de canviar les coses, no de canviar per canviar, sino perque s’esdeve una necessitat URGENT, vista la gestio nefasta dels qui han gobernat els nostres ajuntaments fins ara. Nosaltres no farem una campanya destructiva, no cal, ens centrarem a donar sol’lucions, i el partit popular les te. Totes pasen per restaurar el “seny”, el famos seny catala que s’ha perdut en algun moment del cami. Apostem per gobernar amb seny i fermesa, gastar lo impresindible, prioritzar entre lo necessari i urgent del que no ho es, donar opcions al jovent perque s’impliquin en la gestio dels ajuntaments, ja que son el nostre futur i els necessitem i som conciens que estan desencantats, i qui no? pero hem de sapiguer transmetrels la il’lusio i la confiança en que amb una bona feina, les coses poden millorar. Les farem millorar.

6 comentaris
 1. Helena Nito diu:

  A quins municipis us presentareu?

 2. pp diu:

  el pp de les garrigues ens presentem a Les Borges i a altres municipis en els que ara estem acabant de confeccionar les llistes, disculpa que no pugui ser mes concret. Gracies pel teu comentari i estic a la teva disposicio. RAMON CAMUS

 3. pp diu:

  hola helena, com veig que tens interes en comentar asumptes que ens afecten a tots com a ciutadans, hem podries dir si vius a les borges o en en altre lloc, simplement per tenir una mica de idea, ja que anem fent intercambis d’informacio. moltes gracies!!

 4. Helena Nito diu:

  No crec que calgui especificar-vos on visc, per poder debatre en un portal com aquest.

 5. pp diu:

  helena, com compendras, no volem saber la teva adressa ni les teves dades personals, sol pretenem saber si ets ciutadana d’aquesta comarca, que es pura curiositat si tu vols, pero crec que es positiu que entre dos comunicants es sapigue al menys lo mes basic, igual que tu saps de nosaltres. gracies.

 6. Helena Nito diu:

  Clar que sóc ciutadana d’aquesta comarca!
  Vosaltres, als pobles que us presenteu, ho sou tots, d’aquests pobles?

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*