29 desembre 2010

FEIA DIES QUE NO PASSAVA PER AQUÍ…

I ara m’adono que tinc aquest bancal una mica abandonat, gairebé erm i això no està bé. El web per al qui el conrea que em sembla que anaven per aquí els trets de la Llei de contracte de conreu de la II República -la seva no la nostra- que, certament, va acabar a trets. Trets com els que ara apunten en Mascarell, aquest bon home que per fer un favor al país, ha acceptat els cants de sirena d’en Mas -permeteu-me els símils mariners que ara es porten MASssa- i ha renunciat al socialisme que se suposa que fins ara l’amarava. És l’hora de treballar tothom pel país i si a més et paguen bé com has de refusar l’oferta. La ideologia és cosa del passat i jo mateix espero amb delit quin esfínter he de llepar encara que sigui per una direcció general banal. Tot arribarà, espero…

Bé, parlàvem d’en Mascarell, un cognom que sembla derivat de màscara, la que es deu haver tret ara o, potser, és la que s’ha de posar un oper reprensentar l’obra socivergent de la temporada. Molt em temo, tanmateix, que estem davant un mascaró de proa -una altra vegada amb la conya marinera!- i que el temps anuncia maregassa. Bon vent, doncs, i barca nova que Catalunya està a punt de tenir-ho tot apariat. Sang, suor, llàgrimes i peix al cove!!!

M’hi començo a trobar agust amb aquest govern…

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*