07 setembre 2010

PALESTINA AMB IKURRIÑA

No hauria de veure les notícies, no em prova. Després d’escoltar la veu anodina del nostre president, amb aquell català de Rocallaura tan polit, veig aquell paio de Ballalodit alleonesat -l’únic castellanolleonès autèntic-, mentider compulsiu que sembla que no hagi trencat mai un plat, parlant de Palestina com si en sabés alguna cosa. Ell que és incapaç de solucionar el problema del País Basc i ETA, que rebutja les ofertes de pau per fracassos anteriors dels quals segurament també és en part culpable, ell, aquest personatget mediocre i amontillat, solucionarà en un tres i no res els problemes del Pròxim, Mitjà i Llunyà Orient. Vatua l’olla!

Per cert, quina diferència hi ha entre els morts per terrorisme a Espanya (i Euskadi) i a Israel (i Palestina)? Els actuals dirigents palestins no havien estat ells mateixos, o les seves organitzacions, partidaris i usuaris -no discutiré amb quin grau de raó- de la violència terrorista? Els antics terroristes, doncs, poden ser homes -i dones- d’estat i, fins i tot ambaixadors? Els ambaixadors no són, fonamentalment, persones de diàleg, d’entesa? És a dir -déu meu senyor!- es pot arribar a parlar amb els terroristes de pau?! Resposta monclovita en castellanolleonès amb ortografia mig sefardita: sí, buesa merzed, siemprre ke biban lehos de akí.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*