07 setembre 2010

ELECCIONS

El molt honorable ja ha decretat fent ús de les seves atribucions (no sé si també dels atributs) la data de les eleccions -no crec que arribin a ereccions- nacionals (algun prefereixen dir-ne autonòmiques, qüestions de mentalitats -malaltisses) que cauran cap a finals de novembre, el dia del Barça-Madrit (un partit internacional amb molt rivalitat). No cal esperar-ne gran cosa… ja que sembla que la majoria (minoritària, però majoria) d’aquest país que està per engegar a pastar fang la relació amb el regne dels Borbons semirepublicans, descendents en línia tortuosa del recordat Felip V, té altres prioritats que posar-se d’acord per fer passos decidits cap a la llibertat. Són com aquells malalts, no precisament imaginaris, que fan passar per davant la seva operació d’estètica a l’extirpació d’un tumor.

Quan la cosa va entre imbècils i mediocres, sempre acostumen a rebre els mateixos. És a dir, mentre hi hagi rucs n’hi haurà qeu aniran a cavall (i sempre són els mateixos).

Tags: ,

2 comentaris
  1. Miquel diu:

    Santi, amb carinyo: mentre no canviïn els límits administratius, aquestes eleccions continuaran sent “autonòmiques”, que la nació com a tal va molt més enllà de Gimenells, la Jonquera i la Sénia.

    Tant de bo algun dia arribem a celebrar eleccions nacionals, amb tots els ets i uts…

  2. santiarbos diu:

    Miquel, amb carinyo i retard, a l’enemic -i dic enemic i no adversari-´ni aigua ni, encara menys, el lèxic. Aquestes eleccions són nacionals encara que només sigui per tocar-los els dallonses. Tant de bo arribi aquest dia que puguem celebrar plegats une eleccions veritablement nacionals, serà el dia que la majoria d’aquest territori i altres majories d’altres territoris aixó ho hauran volgut. Potser les velocitats seran diferents i potser n’hi haurà que no arribaran al final de la cursa…

    Salutacions.

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*