- Redacció / Maials

Dos persones moren en un un accident a la C-12 a Maials

Circulaven amb una furgoneta quan han xocat amb un camió per causes que encara s’estan investigant. L'accident ha obligat a tallar el trànsit en ambdós sentits de la marxa. És el segon accident mortal a les Garrigues del 2024. 

Punt de la carretera C-12 en què s'ha produït l'accident.

Els dos passatgers d’una furgoneta han mort aquest migdia quan el vehicle amb què circulaven ha xocat frontalment amb un camió al punt quilomètric 105,4 de la C-12, al terme de Maials, a l’altura del restaurant Cram. El conductor del camió ha quedat ferit lleu. Les causes del sinistre encara s’estan investigant. 

[ACTUALITZACIÓ: les dues víctimes mortals són dos homes, A.L.S., de 60 anys i E.L.L., de 21, tots dos veïns de Madrid].

Els serveis d’emergència han rebut l’avís de l’accident a les 13.45 h i han estat treballant en l’incident diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, deu dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident ha obligat a tallar el trànsit en ambdós sentits de la marxa. 

Aquest és el segon accident mortal a les Garrigues del 2024. Un veí de Llardecans d’uns 82 va morir el 26 de gener a primera hora de la tarda en un sinistre amb la furgoneta que conduïa al camí de les Comes, al mateix terme de Llardecans, prop de la pista a Aitona. El 3 de gener va morir la conductora d’un turisme a la C-12 entre Maials i Flix, ja a la Ribera d’Ebre, arran d’un xoc amb un camió.