09 octubre 2011

La por contra els febles i la submissió contra el poder

Les darreres declaracions del president del consell comarcal, Sr. Muro, anunciant retallades de personal a granel sense fer cap proposta concreta d’on hi ha la sobredotació de personal i sense la més mínima crítica als pagaments endarrerits, vergonyants i fatals de la Generalitat; són només la mostra d’una mancança de dir les coses pel seu nom i quadrar-se davant dels “seus” per defensar els interessos de la comarca i la seua gent i fer pagar els plats trencats als treballadors públics.

Els temsp són complicats i per tant cal rigor i enteniment en les mesures. Segurament cal una reestructuració del personal de la comarca però també cal saber on es retalla i per què. En serveis socials bàsics? en comptències molt elegants però que no pertoquen al Consell

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*