20 febrer 2011

Les Garrigues 2.0 són aquí!!

La gent d’Esquerra Republicana de Catalunya volem donar la benvinguda a aquesta nova manera d’interactuar amb la ciutadania que ens ofereix el periòdic Somgarrigues. Els temps canvien de pressa i a la nostra comarca hem vist passar moltes oportunitats de millorar la qualitat de vida de la nostra gent i és per això que nosaltres, des de la responsabilitat als ajuntaments i, sobretot, al consell comarcal hem posat les bases aquests darrers 4 anys per fer el salt tecnològic que ens feia falta i no només evitar la fractura digital dels garriguencs sinó crear una sensibilitat vers les noves formes de comunicació per usar-les com a un instrument nou de vertebració i projecció de la comarca: persones, empreses, institucions, etc. El projecte de La Borrassa Rural Lab esdevé la punta de llança d’aquesta nova comarca que amb els seus diversos espais TIC pels pobles crea una veritable xarxa de serveis. El parc tecnològic que impulsa l’ajuntament de les Borges, La Borrassa empresarial, ja no només busca estar al dia sinó crear un pol d’empreses del sector que eviti que els joves amb talent hagin de marxar a treballar a fora. Tenim la xarxa, tenim les persones i tenim la il•lusió per transformar la comarca i renéixer com les Garrigues 2.0: arrelades a la terra i projectades al futur a través de tots els mitjans tecnològics. T’hi sumes?

1 comentaris
  1. Ramón diu:

    crec que és molt important que la classe política de la comarca faci un canvi cultural i entengui de veritat la importància de la innovació i de les noves tecnologies, i que demostri amb fets objectius que realment creuen en aquest canvi. Perquè estic fart de que tot s’omplin la boca sobre la necessitat de la innovació i alhora de la veritat, ben pocs mostrin una aposta real i tangible. Tot i que no sóc d’Esquerra, s’ha de reconèixer que heu fet una molt bona feina al respecte, en aquesta legislatura. Ara, això si, heu de demostrar que manteniu un compromís de continuitat amb aquests projectes.

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*