01 agost 2011

Moció unificacio Radio i TV de les Borges Blanques.

Moció presentada pel grup municipal de la CUP per a incloure en l’ordre del dia de la propera sessió plenària ordinària.
Moció per la unificació de Ràdio les Borges i Fes-TV.

Actualment el nostre consistori disposa de dos mitjans de comunicació locals (emissora de ràdio i televisió per Internet). Ambdós tenen les mateixes fites: oferir informació de proximitat i un suport comunicatiu al món associatiu i polític del nostre poble.
Atès que creiem que els dos mitjans són necessaris i que no té cap sentit que funcionin de manera separada tenint en compte que els dos són projectes participatius i públics amb els mateixos objectius socials. Cal recordar que Fes-TV és una televisió IP (emet a través d’Internet) i que, enllaçat amb això, la propera fita fixada per l’actual junta de la ràdio municipal és també emetre en directe a través de la xarxa.
Atès que pensem que disposar de voluntaris o professionals dels dos mitjans treballant conjuntament i compartint continguts no farà altra cosa que enriquir les programacions tant de la ràdio com de la televisió.
Amb la voluntat de poder oferir als nostres ciutadans uns mitjans moderns, sostenibles econòmicament, creïbles, independents i amb programació estable proposem al Ple d’aquest consistori que adopti els següents acords:
La unificació immediata de Ràdio les Borges i Fes-TV, ubicant la seu d’aquests dos mitjans al mateix local on ara hi ha la ràdio.

Instar al regidor Francesc Macià que, amb la col·laboració de tots els grups polítics, la gent de Fes-TV i els membres de l’actual junta de la ràdio, posi en marxa una comissió per tal de donar forma jurídica a uns nous estatuts que contemplin aquesta unificació.

No obstant, el Ple decidirà.

Signat:

Gerard Cabezuelo
Regidor-portaveu del Grup Municipal de la CUP

Les Borges Blanques, …. de juliol de 2011.

10 comentaris
 1. Kerryn diu:

  My hat is off to your asutte command over this topic-bravo!

 2. uyoixydbz diu:

  PdeyQA , [url=http://ziekgrpbuqou.com/]ziekgrpbuqou[/url], [link=http://webrttmoengq.com/]webrttmoengq[/link], http://tevogbupymcb.com/

 3. xsekumux diu:

  pQKksG , [url=http://oxvxegcitogd.com/]oxvxegcitogd[/url], [link=http://bdyezlrnxzth.com/]bdyezlrnxzth[/link], http://psntwynkhvlt.com/

 4. Jessie diu:

  Wrenna — I hope you enjoy it. Just keep your paws clean and your tail out of anyadthing suspicious-looking.kris — Glad you’re peselad. Thought it was a sensadiblea0move.Ani — It was, wasn’t it? But the interadnet is transaditadory. Gone in the blink of an elbow. Maybe I should set up another online litaderadary magazine. | 12.06.10, 19:15

 5. yqslwrg diu:

  Xf2FId , [url=http://pfzknbvshizm.com/]pfzknbvshizm[/url], [link=http://uylipjakfxdy.com/]uylipjakfxdy[/link], http://xpvingzixxrw.com/

 6. agtiwqmww diu:

  6VouVp , [url=http://brlpsqtbajmn.com/]brlpsqtbajmn[/url], [link=http://txstuppzsyhx.com/]txstuppzsyhx[/link], http://uojwrtycrwcr.com/

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*