09 maig 2011

Després del 22 qué?

Tot just és començada la campanya electoral i els partits ja fan càlculs i especulacions sobre els resultats i els possibles pactes que faran a partir del dia 23, que demanaran a canvi,o quines seran les seves concessions.
Nosaltres des de la CUP no tenim aquests mals de cap, perquè ja fa dies que l’assemblea municipal de la CUP de Les Borges Blanques, seguint el mateix criteri que les altres CUP a nivell nacional, vam decidir que no farem cap pacte de govern amb ningú, això si, no posarem impediments a la llista més votada perquè formi govern. No creiem en els pactes de govern incondicionals, pensem que no hi ha cap mal en que és governi sense majoria i així haver de consensuar les decisions amb la resta de forces politiques, i no pas donar un xec en blanc a canvi de qualsevol concessió deixant que hom faci i desfaci el que vulgui sense cap impediment.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*