28 febrer 2011

CiU destaca la feina de la Manreana, Apromi i Crea, ´empreses que generen riquesa econòmica i social en moments difícils´

L’Oficina Parlamentària de CiU a Lleida va fer a les Garrigues la primera visita territorial de la nova legislatura. Els diputats i diputades lleidatans, encapçalats per Albert Batalla, han visitat empreses del sector econòmic i social de la comarca: La Manreana, Apromi i Crea. Durant les trobades amb els responsables de les entitats, els parlamentaris han recollit els seu projectes de futur, neguits i propostes de millora per després, des del Parlament i des del Govern,  ajudar a desenvolupar i a tirar endavant aquestes institucions que ‘aporten riquesa, tant econòmica com social, a les Garrigues i al territori lleidatà’.

Per Batalla ‘és important que el Parlament, i en aquest cas el grup parlamentari de CiU, s’acosti al territori per posar-se a disposició d’aquella gent que genera activitat’”, però ha afegit que ’s’ha de tenir en compte que el marge de maniobra de la Generalitat és més petit com a conseqüència de la situació econòmica tan complicada que està vivint el país i s’ha de tenir en compte també que la situació financera de la Generalitat és molt difícil, una situació agreujada per la mala gestió dels recursos de l’anterior govern’. Per això, per Batalla i tot el grup parlamentari de CiU consideren ‘molt destacables’ les empreses, com les visitades avui a les Garrigues, ‘que, tot i les dificultats, generen activitat en el territori’.

Per la seva banda, la diputada assignada a la comarca de les Garrigues, Ramona Barrufet, ha posat de relleu també ‘la important funció d’Apromi, tant pel que fa a l’ocupació dels usuaris com l’assistència a l’aula i el servei de residència i tutorització’. En relació a La Manreana, Barrufet ha indicat ‘que empreses com aquesta demostren que a les Garrigues hi ha bones iniciatives i el que cal ara és retenir i ajudar a desenvolupar aquest talent, bàsic per al teixit econòmic de la comarca’.

L’alcalde de Juneda, Antoni Villas, ha acompanyat a l’Oficina Parlamentària en les seves visites a les empreses junedenques i ha valorat’molt positivament la visita dels diputats ja que l’única manera de sortir de la crisi és escoltant la gent del territori, com han fet avui els responsables de CiU’.

7 comentaris
 1. Joan diu:

  endavant amb la vostra feina! amb CIU ara al govern, és obvi que serà més fluida la relació amb el parlament i la Generalitat.

 2. Garriguenc diu:

  Després de parlar tant del germà del Carod ara resulta que el Puig tembé té un germà… renoi quina tropa.

  I el del delegat d’Ensenyament a Lleida no té nom: un desconegut sense cap currículum, llevat de ser el marit d’una directora genera.

  Certament, el govern dels millors…

 3. Joan diu:

  “Garriguenc”, no hi ha res com fugir d’estudi, eh? l’article parla de la importància de les empreses del territori i tu et poses a parlar del Puig. si us plau, centrem-nos a parlar del que se’ns proposa en l’article.

 4. Miquel diu:

  A mi m’agradaria que els articles que es publiquessin a aquesta nova secció de blogs dels partits fossin de collita pròpia, reflexions de la secció local o comarcal del partit, i no copiar i enganxar notes de premsa.
  Gràcies.

 5. Joan diu:

  Miquel, a mi no m’importa que es publiqui una nota de premsa, si el contingut està focalitzat sobre l’acció política a la comarca. al cap i a la fi, s’explica que proposa el partit per a la comarca. de totes maneres, estic d’acord amb tu, que a mi també m’agradaria veure que proposen els candidats locals.

 6. Garriguenc diu:

  Pensava que el baix que es podia caure era empadronar gent a dojo per intentar guanyar unes eleccions. Ara veig que omplir una llista de CiU a Fulleda amb tres forasters sense CAP relació amb el poble, resulta també d’un vomitisme similar. Clar, els millors us heu de superar…

 7. Garriguenc diu:

  Ni l’actualitzeu, ni el mireu, ni sabeu on és…

  PATÈTIC!

Escriu el teu comentari

Normes d'ús

Recorda que les opinions són dels usuaris, i no del SomGarrigues.

El SomGarrigues es reserva el dret d'eliminar els comentaris que per la seva naturalesa es considerin contraris a la legislació vigent, ofensius, injuriants o no acords a la temàtica tractada.

*